India-dan
Forside Kontakt os Login
   
   
Udskriv       
Søg
     
 
India-dan

Easy Smoke
Er et flydende produkt, der bruges til at give produkter røgsmag og røgfarve. Det vil sige, at det nu er muligt at lave røgvarer uden de store investeringer.
- Alt du behøver er; en gryde / kar, en varmlufts ovn eller et ryge/koge skab med en min. temp. på 40°C. Ved hele kødstykker tilsættes Easy Smoke til kummelagen og ved mindre produkter som f.eks. grill- og pålægspølser optages Easy Smoke ved at dyppe produktet i en opløsning med Easy Smoke.

Fremgangsmåde 1: Easy Smoke kummelage
Anvendes til fremstilling af hele kødstykker som hamburgerryg, bayonneskinke og bacon.
Ved hele kødstykker tilsættes Easy Smoke til kummelagen, hvori produktet lægges til gennemsaltning. Produktet optager samtidig røg-smag og røgfarve, som dog først udvikles under tørring.
Følg vejledningen for saltningstider, da det er vigtigt for at produkterne opnår gennemsaltning.
Produkterne stiksaltes som normalt.

Easy Smoke kummelage
50,000 kg Vand
0,500 kg Easy Smoke (DK33178)
2,500 kg Kogesalt (DK99015)
2,000 kg Nitritsalt (DK40011)

Vejledende saltningstider
Hamburgerryg 2 døgn
Bayonne 2 døgn
Bacon 2 døgn
Tørring

Produkterne tørres ved 55°C, til den ønskede farve er opnået.
 
Fremgangsmåde 2: Easy Smoke opløsning
Anvendes til fremstilling af røgede frokost- og pålægspølser så som wiener-, grill-, frankfurter, røget medister osv.
Easy Smoke opløsning blandes i en gryde eller lignende, hvori produktet dyppes. Produktet optager herved både røgsmag og røgfarve, som dog først udvikles under tørring.
Ønskes mere røgsmag og røgfarve, forlænges de vejledende dyppetider.
Varmebehandles som normalt.

Easy Smoke opløsning
8,000 kg Vand
2,000 kg Easy Smoke (DK33178)

Vejledende neddypningstider
Grillpølser 3 minutter.
Wienerpølser 3 minutter.
Frankfurter 4 minutter.
Røget medister 5 minutter.
Tørring

Produkterne tørres ved 55°C, til den ønskede farve er opnået.



» Flere nyheder